Institutul Regional de Oncologie din Timișoara va costa 1.5 miliarde de lei. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Institutul Regional de Oncologie din Timișoara va costa 1.5 miliarde de lei. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici

Construirea Institutului Regional de Oncologie din Timișoara intră în linie dreaptă. Ministerul Sănătății a anunțat că, indicatorii tehnico-economici ai viitorului institut din Timișoara au fost aprobați de Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național.
Institutul Regional de Oncologie din Timișoara va avea șase săli de operație, radioterapie, laborator de medicină nucleară, centru de transplant medular și celule stem. De asemenea, unitatea sanitară va avea 250 de paturi și va deservi întreaga regiune de Vest.
Institutul Regional de Oncologie din Timișoara este cu un pas mai aproape de realizare, indicatorii tehnico-economici fiind aprobați de Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național. Proiectul are o valoare de 1.5 miliarde de lei, finanțarea fiind aprobată prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Unitatea sanitară va fi construită pe Calea Torontalului din Timișoara și va pune la dispoziția pacienților 250 de paturi, șase săli de operație, radioterapie, laborator de medicină nucleară, dar și un centru de transplant medular și celule stem“, spune deputatul PSD de Timiș, Alfred Simonis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *