Institutul Francez din Timișoara marchează începutul verii prin muzică

Institutul Francez din Timișoara marchează începutul verii prin muzică

- in Locale, Social, Stiri
0

Institutul Francez din Timișoara vă invită din nou să marcați începutul verii prin muzică! Unul dintre momentele-cheie ale Sezonului-România-Franța 2019, Sărbătoarea Muzicii-Fête de la musique prezintă o ediție electrică și electrizantă cu nume sonore ale creației muzicale contemporane din Hexagon și cu un atelier pentru copii.

Cap de afiș al acestei ediții este Arnaud Rebotini, nume consacrat al muzicii electronice franceze, laureat al Premiului Cesar pentru cea mai bună muzică de film în 2018!

Concertele sale hipnotice, energice și senzuale sunt absolut fascinante! Alături de el, muzicienii de la Cabaret Contemporain vor seduce publicul cu muzica lor tehno exclusiv instrumentală ai cărei maeștri sunt. Un performance magistral! Și artiști români iau parte la acest dialog muzical.

Seara zilei de 21 iunie începe la ora 20, la D’arc pe mal, alături de talentații muzicieni de la Murnau!

Sărbătoarea continuă a doua zi, 22 iunie, de la ora 21, la Aethernativ, cu DJ Ivan Smagghe, un artist emblematic al muzicii electronice franceze și cu The Populists (Yan Wagner), reprezentant al noii generații emergente. În deschidere, dansăm pe mixurile lui Angel Jivcu.

Intrarea este liberă!

Program:

Vineri, 21 iunie – D’arc pe mal

20.00 Murnau (RO)

21.30 Cabaret Contemporain (FR)

23.00 Arnaud Rebotini (FR)

Sâmbătă, 22 iunie –Aethernativ

21.00 Angel (RO)

23.00 The Populists [Yan Wagner] (FR)

01.00 Ivan Smagghe (FR)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *