Inspectori falși dau amenzi pe vrăjeală stomatologilor din Timiș

Inspectori falși dau amenzi pe vrăjeală stomatologilor din Timiș

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Au apărut inspectorii falși, care fac controale la cabinetele stomatologice și care dau amenzi cu plata pe loc. Reprezentanții Direcție de Sănătate Publică Timiș transmite că astfel de informații au apărut pe rețelele de socializare și că doi bărbați merg la cabinete stomatologice și se legitimează cu documente false.

Având în vedere informațiile apărute pe rețelele de socializare referitoare la controalele efectuate în cabinetele stomatologice de către două persoane care pretind a fi reprezentanți DSPJ Timiș și care se legitimează cu documente false, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș se dezice de practicile acestora și adresează rugămintea către cetățeni, ca în astfel de situații să fie verificată identitatea „inspectorilor”, contactând Direcția de Sănătate Publica și solicitând totodată și ordinul de deplasare, document care confirmă actul de control”, transmit reprezentanții DSPJ Timiș.

De asemenea, reprezentanții instituției atenționează că amenda se achită în funcție de situație, dar în nici un caz nu se încasează de către inspectori la fața locului.

Menționăm că amenda contravențională aplicată (atunci când se impune) de către reprezentanții DSPJ Timiș se achită, în funcție de situație, la primăria de domiciliu sau la Trezorerie, ea nu se încasează de către inspectori la fața locului pe bază de chitanță. Precizăm că în contextul dat, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș va iniția o anchetă cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, pentru a identifica persoanele care practică astfel de metode”, mai transmit reprezentanții DSPJ Timiș.