Inscenare in PMP Timis. Cine sunt actorii principali?

Inscenare in PMP Timis. Cine sunt actorii principali?

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Inscenarile în PMP Timiș se țin lanț. Joi, 24 mai, a apărut informația că vicepreședintele organizației județene, Flavius Luca ar fi bătut o fostă colegă de partid, Ramona Dzitac până a băgat-o în spital. Președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean spune că în urma verificărilor în teren, dar și din infomațiile obținute de la părțile implicate în scandal, incidentul nu se confimă.

Conducerea PMP Timiș se delimitează de orice fel de scandaluri sau violențe în care ajung să fie implicați, voluntar sau fortuit, membrii organizației, în același timp condamnă ferm orice fel de violențe fizice.

Din informațiile obtinute de la părțile implicate și a primelor verificari pe teren, pretinsul incident violent NU se confirmă, fiind vorba despre o INSCENARE .

Nu întamplător, scenariul acestui nou scandal poartă semnătura acelorași persoane, Ramona Dzitac și Fedor Mașnița, care au încercat deturnarea alegerilor de partid, din data de 31 martie 2018.

Reamintim opiniei publice că, tocmai pentru încalcarea repetată a disciplinei de partid, s-a luat decizia excluderii din PMP a celor două persoane, în timp ce Roxana Iliescu și-a făcut o “mea culpa” și și-a prezentat demisia;

 Dezavuam modul în care, în ultimele luni, se încearcă atragerea PMP Timiș în scandaluri artificiale, menite a eroda imaginea organizației noastre politice;

Așteptam concluziile Poliției Municipiului Lugoj în acest caz, iar cine va fi găsit vinovat va suporta rigorile legii;

În cazul în care se va constata ca vreun membru de partid a fost implicat și va fi găsit vinovat, nu vom ezita să luăm decizia de excludere din partid conform statului și regulamentului Partidului Mișcarea Populară”, transmite conducerea PMP Timiș.