Înmormântare cu zeci de oameni, live pe Facebook, la Chișoda

Înmormântare cu zeci de oameni, live pe Facebook, la Chișoda

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Înmormântare cu zeci de oameni, live pe Facebook, încheiată cu amenzi. S-a întâmplat sâmbătă în Chișoda, când polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unor imagini postate pe o rețea de socializare, din care reieșea că în interiorul cimitirului din localitate se desfășoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participa un număr mare de persoane.

“Deplasându-se la fața locului au constatat că evenimentul religios se încheiase, însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorul evenimentului, și l-au sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, polițiștii au reusit identificarea a 12 participanți la eveniment, care au fost sancționați cu amendă in valoare de 500 de lei fiecare”, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de “zadarnicirea combaterii bolilor”, urmând ca în in cursul cercetarilor să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *