Înghesuială! 62 de candidați pe 15 posturi scoase la concurs în Primăria Timișoara

Înghesuială! 62 de candidați pe 15 posturi scoase la concurs în Primăria Timișoara

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Înghesuială mare la cele două concursuri de angajare lansate recent de Primăria Timișoara. Instituția informează că s-au depus 73 de dosare pentru 15 posturi, din domenii diferite, de la comunicare, la cele cu profil tehnic sau juridic. Dintre acestea, 62 dosare au fost declarate admise. Mai mult, aceste concursuri s-au bucurat de un mare interes în special în rândul tinerilor.

Multe dintre aceste posturi sunt pentru cei aflați la începutul unei cariere și apreciem numărul mare de persoane care și-au depus dosarele pentru asemenea poziții. Avem nevoie de tineri capabili care, prin entuziasmul și energia lor, să potențeze experiența profesioniștilor din domeniul administrației locale și să dea un nou imbold dezvoltării orașului”, a informat Primăria Timișoara.

Probele de concurs se vor desfășura după următorul calendar: 27 februarie, ora 09.00 – competențe în domeniul tehnologiei informației IT; 27 februarie, ora 11.00 – competențe lingvistice de comunicare în limbi străine (citit, scris, vorbit); 28 februarie, ora 10.00 – proba scrisă. Probele se susțin la sediul Primăriei Timișoara, din B-dul C. D. Loga, nr. 1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *