Înfiorător: un bărbat din Banat și-a violat fiica de 5 ani

Înfiorător: un bărbat din Banat și-a violat fiica de 5 ani

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0
viol copil

O fetiță în vârstă de doar cinci ani a trecut prin clipe groaznice. Micuța a fost violată de propriul tată, în urmă cu o săptămână.

Potrivit polițiștilor din județul Caraș-Severin, bărbatul în vârstă de 44 de ani, din orașul Caransebeș, a fost reținut noaptea trecută de către oamenii legii, fiind bănuit că și-a violat fiica de cinci ani. Astăzi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Ieri, 18 iulie, în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați de către vecini cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de către tatăl său. Bărbatul locuia singur împreună cu fiica acestuia, soția fiind plecată în străinătate. Minora a fost imediat preluată de către psihologi și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și introdusă într-un centru social, în vederea acordării de asistență de specialitate. În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *