INEDIT: Se ridică căruțe, la Timișoara !

INEDIT: Se ridică căruțe, la Timișoara !

- in Actualitate, Eveniment, Locale
0

După ce au văzut că amenzile nu îi sperie pe căruțașii ilegali din Timișoara, polițiștii locali au trecut efectiv la ridicarea vehiculelor cu tracțiune animală ce circulă neregulamentar.

În ultimele zece zile au fost aplicate 20 de amenzi căruțașilor ce au transformat zonele Soarelui, Buziașului, Girocului și Șagului în adevărate ulițe. Luni s-a înregistrat și o premieră. Prima căruță a fost ridicată cu ajutorul specialiștilor de la Drumuri Municipale.

„S-a trecut la ridicarea căruțelor deoarece posesorii acestora au continuat să încalce legislația și să circule prin oraș fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, punând în pericol traficul autovehiculelor și pietonilor ori transportând deșeuri pentru a le abandona. În cursul după-amiezii de ieri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat pe I. Sergiu, de 21 de ani, din Moșnița Nouă, care circula  cu căruța pe Bulevardul Sudului din cartierul Soarelui. Celui în cauză,  pe lângă sancțiunea de 300 de lei, conform HCL 251/2002, i-a fost ridicată și căruța cu sprijinul SC Drumuri Municipale Timișoara”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *