Îndrăgostiții din Timișoara au încuiat lacătele dragostei pe podul pietonal de lângă Parcul Copiilor, de Valentine’s Day

Îndrăgostiții din Timișoara au încuiat lacătele dragostei pe podul pietonal de lângă Parcul Copiilor, de Valentine’s Day

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

De Valentine’s Day, dragostea a fost sărbătorită la Timișoara prin prinderea unor “lacăte ale iubirii” pe podul pietonal de lângă Parcul  Copiilor. “Podul Îndrăgostiților – Lacătele Iubirii” este un proiect inițiat de Clubul Rotaract Timișoara Cetate și a ajuns la cea de-a patra ediție, cu scopul de a celebra iubirea prin simbolistica lacătelor.

Potrivit organizatorilor, zeci de cupluri s-au arătat încântate de inițiativă și au prins lacăte ale iubirii pe pod, iar cheile le-au aruncat în Bega. Unii îndrăgostiți au venit cu lacăte pregătite de acasă, pe care și-au gravat numele, alții au fost luați prin surprindere de voluntarii clubului, care le-au dăruit gratuit un lacăt și i-au încurajat să le prindă de pod.

Rotaract este o organizație răspândită în toată lumea, sponsorizată de Rotary,pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Clubul Rotaract servește nevoilor fizice și sociale ale comunităților de care aparține, lărgește legăturile de prietenie și contactele profesionale. De asemenea, oferă posibilitatea dezvoltării personale, profesionale, de a participa la diverse evenimente umanitare și nu numai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *