Îndemnul Poliţiei: „Sport, nu violenţă!”

Îndemnul Poliţiei: „Sport, nu violenţă!”

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

În cea de-a patra zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, zi dedicată prevenirii infracţiunilor cu violenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, regiunea I Caraş-Severin au organizat un meci de fotbal între două reprezentative: una a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi cealaltă a elevilor de la Liceul Teoretic ”Traian Vuia”.

Sport, NU violenţă! a fost deviza acestei manifestări sportive, în încercarea de a arată tinerilor una din alternativele de petrecere a timpului liber. Aflându-se în sala de sport, tinerii absentează din anturajele nepotrivite care pot avea o influenţă negativă asupra lor, sunt scutiţi de ”pericolele străzii şi învaţă să-şi controleze tendiţele spre agresivitate

Iniţiativa a fost susţinută şi de marele fotbalist Dorinel Munteanu care a fost prezent de asemenea în sala de sport şi a înmânat cupa învingătorilor echipei câştigătoare, cea a elevilor. Fiecare jucător a primit câte un tricou din partea I.P.A. Caraş – Severin, cu autograful marelui fotbalist cărăşan.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *