INCREDIBIL Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, au rămas în câmp, locomotiva a plecat

INCREDIBIL Vagoanele unui tren care circula de la Timișoara la București, cu 300 de călători, au rămas în câmp, locomotiva a plecat

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Incident incredibil, în această dimineață, în zona Radomirești, din județul Olt. Trenul de călători InterRegio 1696 care circula pe ruta Timișoara-București a rămas în câmp, după ce legătura dintre vagoane și cele două locomotive s-a rupt.

În cele opt vagoane se aflau aproximativ 300 de pasageri, iar unul dintre martori a povestit că, la un moment dat, locomotivele și-au continuat drumul, în timp ce vagoanele au rămas în câmp. După circa o oră, locomotivele s-au întors pentru a prelua vagoanele.

CFR Călători anunță că a demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. “Marţi, 18 iulie, în jurul orei 08.00, trenul InterRegio 1696 Timișoara – București a frânat automat în zona Radomireşti din cauza unei probleme apărute în circulaţie. Cei aproximativ 300 pasageri au fost în siguranță şi şi-au continuat călătoria cu acelaşi tren. Garnitura şi-a reluat traseul, după aproximativ o oră de staţionare şi după realizarea mai multor manevre a locomotivelor în zonă. La acest moment sunt cercetate cauzele care au condus la incident“, comunică CFR Călători.