INCREDIBIL Primarul din Reşiţa a BĂTUT un om chiar în biroul său din instituţie. Ce s-a întâmplat

INCREDIBIL Primarul din Reşiţa a BĂTUT un om chiar în biroul său din instituţie. Ce s-a întâmplat

- in Actualitate, Locale, Stiri
0
nelu popa

Gest scandalos făcut de Nelu Popa, primarul Reşiţei, chiar în biroul său din cadrul instituţiei. Potrivit Express de Banat, edilul-şef a luat la bătaie un angajat al firmei de internet care are relaţii contractuale cu Primăria Reşiţa, astăzi. De altfel, încă de la venirea în primărie, Nelu Popa a avut un comportament inadecvat. Nu de puţine ori a fost auzit înjurând şi strigând prin instituţie.

Însă, se pare că astăzi Nelu Popa a întrecut orice măsură, după ce l-a bătut pe Cornel Ciontu, reprezentantul firmei Avolo, cea care asigură serviciile de internet în Primăria Reşiţa, care a fost chemat pentru a renegocia contractul cu municipalitatea.

A ieșit pe hol devastat, cu cămașa ruptă, plin de sânge, cu alunițele de pe gât rupte, cu urme de violență! A dat în el cu pumnii și picioarele. Băiatul căzuse pe jos! I-au sărit ochelarii, i-au și rămas pe jos, în primărie. Noroc că s-a băgat un consilier sau ce era când băiatul era căzut pe jos. L-a tras pe primar, că altfel putea fi mai rău. La urmă i-a aruncat niște șervețele să se șteargă și a plecat din Primărie!”, a povestit un martor ocular pentru expressdebanat.ro.

Imediat, bărbatul bătut de primar a sunat la 112 pentru a reclama agresiunea şi a mers la spital şi la mediul legist.

Pe de altă parte, primarul Nelu Popa neagă acuzaţiile care i se aduc. „La întâlnirea de astăzi, la care au participat și doi consilieri ai mei Cosmin Teodorescu și Andrei Furnică, întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședințe de sus a Primăriei, într-un spațiu public. Am constatat că a venit din nou fără documente. L-am rugat să ne aplecăm un pic asupra plăților pe care le-am făcut, asupra contractelor, dacă sunt 10 contracte cu Europe C&C și alte 5 cu Avolo. Pe Europe C&C, în perioada ianuarie până în 2 august, am plătit 125.000 de lei și pe Avolo, 110.00 de lei. Doar din aceste două situații rezultă că au fost făcute plăți care depășesc 60.000 de euro în această perioadă, pentru servicii de internet și telefonie. Bineînțeles că am auzit același lucru, că datele noastre nu sunt corecte, nu sunt complete, că nu avem toate anexele la contract. Într-adevăr, am avut o discuție puțin mai alertă, pe un ton poate mai ridicat și am spus că în condițiile astea aș vrea să știu dacă își menține ideea din întâlnirile anterioare de a rezilia contractele, pentru că suntem gata să o facem. Mi-a spus că da, oricum nu se poate discuta cu noi, a trântit scaunul, mi-a spus că așteaptă un protocol semnat din partea noastră pe care îl va semna. A trântit ușa și a plecat. Asta este tot. Lucru care poate fi confirmat de colegii mei de față, dânsul a intrat, a ieșit din primărie, nu a avut nicio problemă, nu-mi explic de unde până unde aceste acuzații. Probabil se datoresc faptului că eu am o faimă de om coleric și poate cineva încearcă să accelereze pe această temă. Vreau să vă spun cu fermitate că dacă interesul Primăriei cere ca să am un ton mai alert, îl voi avea. Nu voi fi niciodată un mielușel sau un motănel. De atins, nu ating pe nimeni decât eventual cu o floare”, a explicat primarul Nelu Popa incidentul apărut în presă.

Sursa foto: www.expresdebanat.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *