Incredibil: o minoră și-a aruncat iubitul din trenul care circulă pe ruta Timișoara – Giulvăz

Incredibil: o minoră și-a aruncat iubitul din trenul care circulă pe ruta Timișoara – Giulvăz

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Tentativă de omor în trenul care circulă pe ruta Timișoara – Giulvăz. Lavinia Boți, o minoră din satul timișean, s-a certat cu iubitul, motiv pentru care l-a împins prin ușa deschisă a trenului. Ca prin minune, tânărul a scăpat cu viață, dar a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

În urmă cu câteva zile, minora a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit probatoriului, incidentul s-a petrecut în seara zilei de 11 noiembrie 2016, în jurul orei 20.00. Astfel, în timp ce adolescenta călătorea împreună cu iubitul cu un tren automotor pe ruta Timișoara  – Giulvăz, aceștia au început să se certe în apropierea ușii unui vagon ce era deschisă.

Inculpata a împins persoana vătămată prin respectiva ușă deschisă, în timp ce trenul se afla în mișcare, iar în urma acestei acțiuni violente a inculpatei persoana vătămată a căzut din vagon pe terasamentul de lângă liniile de cale ferată suferind leziuni ce au necesitat un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, acțiunea inculpatei fiind de natură să creeze o stare de pericol pentru viața persoanei vătămate“, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.