INCREDIBIL! Maria Grapini a primit o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române. Care este reacţia europarlamentarului

INCREDIBIL! Maria Grapini a primit o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române. Care este reacţia europarlamentarului

- in Actualitate, Slider
0

Maria Grapini, recunoscută fiind pentru desele greşeli gramaticale pe care le face pe Facebook, în postările publicate, a primit o distincţie inedită din partea unei asociaţii culturale. Deşi pare greu de crezut, europarlamentarul timişorean s-a ales cu o diplomă de excelenţă pentru promovarea limbii române.

“Azi am primit o diplomă de la Asociaţia Culturală Constantin Brâncuşi. Nu ştiu dacă merit cuvintele scrise pe diplomă, dar ştiu că sunt mândră că am primit această onorantă diplomă şi că o preţuiesc. Vă mulţumesc dragi iubitori ai culturii, membri ai asociaţiei”, a scris Maria Grapini pe Facebook, ieri, în dreptul unei fotografii cu diploma primită. Astfel, aflăm că diploma a fost acordată europarlamentarulului “pentru promovarea limbii române, a culturii şi spiritualităţii naţionale”.
diploma maria grapini

Europarlamentarul timişorean nu a scăpat de critici, astăzi, în cadrul emisiunilor posturilor de televiziune. Acesta a fost şi motivul pentru care Maria Grapini a publicat pe Facebook un mesaj în care se arată revoltată de faptul că este ironizată. “Faptul că eu susţin mişcarea asociativă şi că susţin cultura nu este o noutate.Dar să critice o acţiune concretă ,fapte ,un post care promovează incultura ,lipsa de etică şi un post care nu a fost în stare să -şi facă propriul management ajungând în insolvenţă,este culmea neruşinării. (…) Din păcate datorită unor jurnalişti(?!) care s-au erijat în formatori de opinii,am ajuns într-o Românie în care critică cel care a făcut mai puţin sau nimic ,în comparaţie cu cel criticat!”, a scris Maria Grapini pe reţeaua de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *