INCREDIBIL Clădire din centrul Timişoarei, SALVATĂ din mâinile ţiganilor de…Mitropolia Banatului. Ce vrea să facă cu ea

INCREDIBIL Clădire din centrul Timişoarei, SALVATĂ din mâinile ţiganilor de…Mitropolia Banatului. Ce vrea să facă cu ea

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
vila mitropolia banatului

Incredibil, dar adevărat. O clădire în paragină aflată în centrul Timişoarei a fost salvată din mâinile ţiganilor de…Mitropolia Banatului. Recent, mitropolia a cumpărat parterul unei vile care aparţinea familiei de romi Cârpaci. Vă reamintim că cei din clanul Cârpaci deţin nu mai puţin de 144 de imobile în Timişoara, fiind unii dintre cei mai bogaţi din oraş.

Este vorba de parterul unei vile aflate pe strada Mihai Eminescu, în spatele Mitropoliei Banatului, care a fost deţinut de Vladimir Cârpaci. În viitor, Mitropolia Banatului intenţionează să cumpere şi etajul vilei, deţinut de o altă persoană.

”Am cumpărat de la Vladimir Cârpaci vila din spatele Mitropoliei, de fapt o bucată din ea. Proprietatea se află în paragină, dar fiind aproape de Mitropolie aveam nevoie de clădirea aceea pentru a face un centru cultural. Noi nu avem o sală potrivită să facem o conferinţă. Nu era toată vila a lui Cârpaci, mai are un proprietar, iar acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem în tratative şi cu acesta. Practic este primul semn că a început salvarea unor clădiri din Timişoara”, a declarat IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, pentru Mediafax.

Deocamdată, nu se ştie suma cu care parterul vilei a fost cumpărat de la familia Cârpaci. În urmă cu doi ani, Vladimir Cârpaci a obţinut, prin retrocedare, unul din imobilele în care îşi desfăşura activitatea o clinică a Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, lucru care a scandalizat opinia publică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *