INCREDIBIL Amendă de 900 de lei pentru timișoreanul care i-a făcut de râs pe Facebook pe polițiștii locali care au parcat ILEGAL

INCREDIBIL Amendă de 900 de lei pentru timișoreanul care i-a făcut de râs pe Facebook pe polițiștii locali care au parcat ILEGAL

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Situație incredibilă la Timișoara. Revoluționarul Corneliu Vaida, care a distribuit pe Facebook o fotografie cu două mașini ale poliției locale parcate pe trotuar, în fața instituției, a primit, în această dimineață, o amendă de 900 de lei pentru “folosirea de cuvinte jignitoare”.

Concret, polițiștii locali scriu în procesul verbal că Vaida i-a făcut “o adunătură de nesimțiți și godaci” pe Facebook, însă nu amintesc nimic despre cele două mașini parcate ilegal.

“Dura lex, sed lex! Organul PLT: “pentru folosirea de cuvinte jignitoare …bla … bla … bla … “nesimțiți” și “godaci” se aplică amenda de la 200 la 1.000 lei, respectiv 900 de lei. Io: Nu sunt de acord cu cele consemnate în procesul verbal! Semnat. Concluzie: Ne vedem în instanță!”, a scris Corneliu Vaida, astăzi, pe Facebook.

Între timp, revoluționarul timișorean a aflat și cine este autorul fotografiei pe care a distribuit-o pe Facebook, din cauza căreia a fost amendat. Și anume, o mămică care nu a putut să circule cu căruciorul pe trotuar din cauza mașinilor Poliției Locale Timișoara parcate pe trotuar. “Am intrat în sediu să mă cert cu ei deoarece e inadmisibil ca o dată la două zile să nu am unde trece cu căruciorul. Era o tanti drăguță ce nu a mai știut cum să o scalde, dar bineînțeles după o oră când m-am întors mașinile erau parcate exact la fel”, i-a scris mămica lui Corneliu Vaida.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *