Inconștiență: Zeci de timișoreni care trebuia să stea izolați la domiciliu, de negăsit

Inconștiență: Zeci de timișoreni care trebuia să stea izolați la domiciliu, de negăsit

Zeci de timișoreni care trebuia să stea izolați la domiciliu dau dovadă de inconștiență. Primarul Nicolae Robu a anunțat luni, 23 martie, pe pagina sa de Facebook, că duminică, 22 martie, au fost verificate 500 de persoane pentru care s-a luat măsura autoizolării.

Din păcate, 55 de persoane nu au fost găsite la locuințele lor. În aceste condiții, primarul Timișoarei propune măsuri mai aspre pentru cei care nu respectă legea.

55 de persoane dintre cele circa 500 verificate ieri la domiciliu nu au fost găsite! Inadmisibilă conduită! Îi lăsăm pe acești iresponsabili să se joace cu sănătatea noastră?! Amenda pentru o asemenea faptă extrem de gravă după opinia mea este între 100-5.000 lei, cu reducere la 50% din valoarea minimă, dacă plata se face în 15 zile! Adică, amenda devine 50 de lei!!! Vi se pare normal, stimați compatrioți?!”, a scris primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

Primarul Timișoarei a creat vâlvă pe rețeaua de socializare după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a propus ca persoanele aflate în izolare sau în carantină să fie ștampilate pe mână.