Incompetentii Goia si Latcau taie cursa regulata Timisoara – Satchinez

Incompetentii Goia si Latcau taie cursa regulata Timisoara – Satchinez

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
1

O nouă lovitură marca Societatea Metropolitană de Transport Public (SMTT) condusă acum de doi incompetenți. Unul dovedit, Ioan Goia și altul în curs de devenire, viceprimarul Ruben Lațcău. Cursele regulate Timișoara – Satchinez nu se mai reiau pentru că așa s-a hotărât în consiliul director, condus de cei doi. Cei mai afectați de acest lucru sunt elevii. Primarul din Satchinez, Florin Cheaua a depus o cerere pentru reluarea curselor, dar consiliul director al SMTT a ales să refuze cererea de reluare a curselor. Motivul pentru care Goia și Latcău au hotărât că nu are rost să fie reluate cursele este reorganizarea asociației…

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău a ajuns de câteva zile în funcția de președinte al Adunării Generale a Societății Metropolitane de Transport Timișoara. Lațcău îl înlocuiește pe Culiță Chiș care a demisionat din această funcție la începutul anului. De asemenea, arogantul vice devine și președintele Consiliului director al SMTT. SMTT este condusă de nimeni altul decât de “competentul” Ioan Goia, fost director al STPT. De când useriștii au preluat Primăria Timișoara, Ioan Goia îi consiliază în ale transportului în comun pe Fritz și Lațcău.

Astăzi am primit o lovitură în plin din partea așa zișilor parteneri de coaliție (USR) și a acoliților lor. Mi-a fost refuzată cererea cu privire la reintroducerea curselor de transport public (le-am suspendat în luna martie, deoarece elevii au intrat în vacanță). Deși fac parte ca membru cu drepturi depline în AGA în cadrul Societății Metropolitane de Transport Public, cu cotizațiile plătite la zi, astăzi într-o ședință a Consiliului director, convocată de îndată de președintele acestui consiliu – viceprimarul municipiului Timișoara, Ruben Lațcău (USR), printre altele s-a luat decizia de a nu mai relua cursele către Satchinez (motivând așa zisă reorganizare a acestei asociații), încălcându-mi astfel un drept câștigat în calitate de membru cu drepturi depline. Mai mult decât atât am înțeles că în statul asociației, convocarea ședințelor se poate face doar de către președintele Consiliului director sau de majoritatea membrilor săi. În concluzie, eu nu am nici cui mă plânge, probabil doar în justiție. Ceea ce mi s-a întâmplat mie astăzi, se poate întâmpla, într-o zi, fiecărui membru al acestei asociații“, a scris într-un mesaj intern primarul din Satchinez, Florin Cheaua.

1 Comment

  1. Gandacii acestia de bucatarie vor o tara ca afara, dar nu la prestatii.
    Doar la umplut buzunare. In Balta cu ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *