Incident șocant. Un polițist din vestul țării a fost lovit în cap cu un topor

Incident șocant. Un polițist din vestul țării a fost lovit în cap cu un topor

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

La un pas de tragedie, miercuri seara, într-o localitate din vestul țării. Un polițist a fost lovit în cap cu un topor de către un bărbat nervos, care se certa cu ginerele său.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Slatina Timiș, din județul Caraș-Severin. Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin informează că omul legii s-a deplasat la o locuință din sat, pentru a aplana un conflict izbucnit între cei doi bărbați.

În timp ce poliţistul încerca să aplaneze conflictul, suspectul T G.S. s-a deplasat în curtea locuinţei de unde a luat un topor cu care s-a îndreptat în fugă spre poliţistul care se afla în faţa imobilului şi i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului”, scrie în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Imediat, polițistul a fost transportat de urgență la spitalul din Caransebeș, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, în urma loviturii primite, viața nu i-a fost puă în pericol.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj și tentativă de omor, și cel mai probabil judecătorii vor decide ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.