Începe Târgul Banat Job 2020, la CCIA Timișoara

Începe Târgul Banat Job 2020, la CCIA Timișoara

- in Economie, Locale, Stiri
0

Târgul Banat Job 2020 va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, în 19 august, de la ora 10, eveniment adresat companiilor ce se confruntă cu lipsa forței de muncă și a personalului calificat.

Companiile au ocazia acum de a angaja personal atât din România, cât și din Republica Serbia, entități/instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii.

Agenților economici participanți li se va asigura un stand gratuit, în care vor putea avea discuții libere cu potențiali angajați. Interacțiunea cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din Republica Serbia se va desfășura on-lin.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al proiectului “Să valorificăm piața muncii din Banat prin nevoi realiste”, împreună cu Agenția Regională pentru Dezvoltare Socio-Economică Banat, în calitate de partener coordonator și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională din Districtul Central al Banatului Zrenjanin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *