Începe Supercupa 2020 de fotbal #jucămdeacasă. Cu cine a picat ACS Poli Timișoara?

Începe Supercupa 2020 de fotbal #jucămdeacasă. Cu cine a picat ACS Poli Timișoara?

- in Locale, Sport, Stiri
0

Extragerea grupelor pentru Supercupa #jucămdeacasă, organizată de Federaţia Română de Fotbal Virtual a avut loc, marți, iar echipa condusă de Cristian Gheorghiu va participa la turneu în numele ACS Poli Timișoara și face parte din grupa cu Corvinul Hunedoara (Melox), Farul Constanța și Politehnica Iași -a informat Clubul ACS Poli Timișoara.

Competiția debutează, în 21 aprilie, iar faza grupelor se încheie pe 29 aprilie.

Optimile au loc pe 2 și 3 mai, sferturile pe 5 și 6 mai, semifinalele pe 9 mai, iar finala se va disputa pe 10 mai. Meciurile vor începe de la 23:00, 23:30, 00:00 și 00:30, iar cele mai importante patru meciuri din fiecare zi de vor fi transmise în direct pe PRO X.

”Turneul poate fi vizionat gratuit, inclusiv pe canalul de YouTube al echipei noastre de eSports. Pentru toate detaliile urmăriți pagina de Facebook dedicată – facebook.com/PoliTMeSports”, explică Levente Balint.

Organizatorii recomandă fiecărui club să adune donaţii din partea suporterilor, pentru a le folosi fie să acopere cheltuielile proprii, fie redirecţionate către spitale sau ONG-uri.

”Noi vă rugăm să faceţi o contribuţie către Fundaţia pentru Voi, care se străduiesc din răsputeri să mențină în funcțiune cele 6 locuințe protejate, care sunt acasă pentru 27 de persoane cu dizabilități intelectuale. În această perioadă, banii disponibili la persoanele fizice și companii au fost mobilizați către spitalele publice, pentru echipamente de protecție și ventilatoare, iar încasările ONG-urilor au scăzut și cu până la 90%. Mai multe despre situație puteți citi aici. Și pentru donații, oricând, puteți accesa pentruvoi.ro/doneaza”, atenționează Levente Balint, din cadrul ACS Poli Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *