Începe reamenajarea străzii Uranus, după ce garajele au dispărut

Începe reamenajarea străzii Uranus, după ce garajele au dispărut

- in Administratie, Locale, Stiri
0

De luni începe reamenjarea străzii Uranus. Şi asta după ce timişorenii care aveau garaje în zonă au acceptat demolarea lor.

Proprietarii garajelor de pe strada Uranus au acceptat demolarea lor şi nu au mai continuat litigiul în instanţa de judecată cu primăria. Astfel că, de luni, SDM  va începe amenajarea străzii. „După ce cetăţenii care au avut garaje pe strada Uranus, şi au fost aproximativ 80, au înţeles că oraşul trebuie să se modernizeze şi nu au continuat un litigiu în instanţele de judecată cu primăria pe acest subiect, de luni SDM intră să înceapă amenjarea străzii. Vom face astfel încăt pe când se termină amenjarea, reabilitarea şi oferirea noii feţe pentru Parcul Pădurice să fie gata şi amenajarea străzii Uranus. Acolo este acum o mizerie de nedescris. Imaginea aceea de lumea a treia a dispărut, sigur că în locul garajelor acum e noroi, dar de luni intră SDM şi începe amenajarea pentru că eu le-am promis oamenilor  acest lucru că de îndată ce dispar garajele începem lucrările. Eu am promis că de la 1 martie, pentru că avem un an bisect începem cu o zi mai devreme”, a spus, vineri, primarul Nicolae Robu.

Edilul şef al Timişoarei a mai precizat că în continuare se valucra la zonele dintre blocuri.  „Vom lucra în continuare la amenajările dintre blocuri, în diverse cvartaluri, asta înseamnă Calea Şagului, în Calea Lipovei, în Calea Aradului, în zona Dorobanţi, în Calea Buziaşului”, a mai spus Robu.

Sursa foto: gazetadinvest.ro