Incepe largirea la patru benzi a drumului Timisoara – Mosnita Noua. Anuntul presedintelui CJT

Incepe largirea la patru benzi a drumului Timisoara – Mosnita Noua. Anuntul presedintelui CJT

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a anunțat, marți după-amiază, printr-un live pe pagina sa de Facebook că vor începe lucrările de lărgire la patru benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă. Curtea de Apel a dat câștig de cauză Consiliului Județean și urmează să se semneze contractul de execuție a lucrărilor.

În sfârșit vom avea constructor pe acest tronson de drum județean foarte important Timișoara – Moșnița Nouă. Vom reuși să lărgim drumul la patru benzi așa cum vă spuneam. Traficul este infernal pe acest drum. Îl știm cu toții. Am suportat criticile pe parcursul timpului. (…). Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul CJ ca și câștigător. În momentul va fi înaintată oficial această decizie, vom semna contactul pentru realizarea acestui tronson de drum la patru benzi“, a transmit președintele CJT, Călin Dobra.

Proiectul lărgirii la patru benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Județean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările ar trebui să fie finalizate în nouă luni de la deschiderea șantierului.

Gata! Începem extinderea la 4 benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă. AVEM CONSTRUCTOR! Curtea de Apel Timișoara a tranșat situația! Definitiv! Avem treabă!#timisoaramosnita4benzi#dezvoltamtimisulimpreuna#infrastructurarutiera

Publicată de Călin Dobra pe Marţi, 9 iunie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *