10% din angajații Consiliului Județean Timiș pleacă acasă

10% din angajații Consiliului Județean Timiș pleacă acasă

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica a anunțat că instituția pe care o conduce se va reorganiza. Mai exact, CJ Timiș va funcționa cu cel puțin 10% din angajați mai puțin.

Se va reorganiza Consiliul Județean, iar linia directoare acestui proces este profesionalizarea administrației și a funcționarilor. Deja din evaluările preliminare care sunt încă în curs rezultă că vom putea funcționa liniștit cu cel puțin 10% mai puțini angajați decât în prezent. Profesioniștii vor rămâne, cei care nu doresc să se implice în proiectele Consiliului Județean vor fi invitați să se bucure de efervescența muncii la privat pe piața timișeană sau nu numai“, a spus Alin Nica.

Șeful CJT a mai spus că cei care vor rămâne în instituție, își vor păstra aceeași funcție.

Informația cu cei minim 10% este în curs de evaluare, sunt și oameni de care nu mai avem nevoie în anumite servicii care cred că sunt suprapopulate, dar acest procentaj nu înseamnă că cei care vor rămâne exact în aceleași poziții. Vom face și o reorganizare, refuncționalizare a aparatului administrativ, astfel încât unde avem surplusuri pe care le putem folosi în alte părți din Consiliul Județean să folosim această forță de muncă în alte domenii în care suntem deficitari“, a mai spus Nica.

Consiliul Județean are 267 de posturi în organigramă, iar această reducere de minim 10% vizează angajații CJ în mod direct. Instituțiile din subordinea Consiliului Județean au peste 2.000 de angajați. Analiza la acestea va începe luna viitoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *