Încep Zilele Carierei, cel mai important târg de job-uri din vestul țării, organizat de UPT

Încep Zilele Carierei, cel mai important târg de job-uri din vestul țării, organizat de UPT

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Tradiționalul târg de oferte de job sau practică adresat studenților, masteranzilor și absolvenților – Zilele Carierei în UPT – revine, în zilele de 26 – 27 octombrie, la Cantina Studențească a Universității Politehnica Timișoara, cu cea de-a XXI-a ediție, organizată de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC). Deschiderea evenimentului va avea loc în aceeași locație, miercuri, 26 octombrie, la ora 10:00.

În cele două zilele de târg, între orele 10:00 – 17:00, la etajul I de la Cantina Studențească UPT, vor fi prezente zeci de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Ofertele companiilor sunt deja publicate și pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

În cele două zile de târg, tinerii interesați, care sunt invitați să vină cu CV-urile pregătite, pot interacționa direct cu reprezentanții companiilor, la stand, sau accesând secțiunea „PARTICIPĂ” de pe site, având astfel posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile și de a aplica direct pentru una dintre ele.

Cei interesați să descopere mai multe informații despre un anume domeniu sau despre o anumită companie pot afla răspunsurile direct de la specialiști în cadrul târgului, pot programa vizite la sediul firmelor și se pot înscrie la conferințele organizate de companii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *