Incep lucrarile la Centura de Sud a Timisoarei, in aceasta primavara

Incep lucrarile la Centura de Sud a Timisoarei, in aceasta primavara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
centura de sud

Vești bune aduse de Nicolae Robu. Primarul Timișoarei a anunțat marți, 25 februarie, că sunt șanse mari ca lucrările la Centura de Sud a orașului să înceapă în luna aprilie.

Nu s-a dat ordin de începere al lucrărilor la centură, dar se va da în curând. Ieri am avut o ședință cu toate părțile implicate, în jur de 15 oameni au participat, la sediul Primăriei Timișoara, și ne-am clarificat cu tot ce este de făcut. Joi va avea loc o ședință a comisiei tehnice la CNAIR. Am dat avize favorabile de începere a lucrărilor și noi, și comuna Moșnița Nouă, și Șag, și Sânmihaiu Român, și, desigur, CJ Timiș. Sper ca joi comisia tehnică să dea undă verde pentru a se începe lucrările. O să vorbesc cu domnul ministru al Transporturilor să acorde atenția cuvenită acestui obiectiv și să dea drumul la lucrări cât mai repede. Eu estimez că se poate undeva în luna aprilie să înceapă lucrările pe teren, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că Centura de Sud a Timișoarei va avea o lungime de peste 25 kilometri. Firma care va realiza centura se numește Tirrena Scavi, iar valoarea contractului se ridică la peste 270 milioane lei, la care se adaugă TVA.