Încep lucrările de amenajarea pistelor de biciclete, la Reșița

Încep lucrările de amenajarea pistelor de biciclete, la Reșița

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În Reșița încep lucrările de „Amenajare piste de biciclete și alei pietonale pe străzile de legătura dintre arterele majore de circulație – bv. Revoluția din Decembrie și bv. A. I. Cuza pentru acces la stațiile de transport în comun”.

De aceea Primăria Reșița a prezentat următoarele străzi: Gratz, George Enescu, N. Titulescu, N. Bălcescu, Bielefeld, Parâng și strada de legătură dintre N. Bălcescu și str. Bielefeld, pe care se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule, în 3 etape, funcție de evoluția lucrărilor.

În prima etapă se restricționează circulația pe străzile: Gratz și George Enescu, pentru perioada 13 februarie – 15 aprilie. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15.08.2020, acesta putând varia funcție de condițiile meteo.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *