Încep grijile pentru primarul Nicolae Robu. Senatorul Petru Ehegartner poate candida pentru Primăria Timișoarei

Încep grijile pentru primarul Nicolae Robu. Senatorul Petru Ehegartner poate candida pentru Primăria Timișoarei

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Noua formaţiune politică, ALDE – Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, formată în urma fuziunii dintre PLR şi PC, va avea un candidat la alegerile locale din 2016 pentru Primăria Timișoara. Probabil acesta va fi senatorul Petru Ehegartner, președintele ALDE Timiș. Fostul președinte al PNL Timișoara, Ehegartner a lăsat deschisă varianta unei candidaturi și a povestit despre “patimile” foștilor colegi…

„Noua formulă va avea un candidat la primărie, că voi fi eu sau altcineva asta rămâne de văzut. Obiectivul acestei noi formaţiuni este să ajungem ca până în toamnă să avem organizaţii pe toată cuprinderea filialei şi să putem prezenta liste complete în toate organizaţiile. Mi s-a propus chiar de adversari să candidez la primărie”, a spus joi, senatorul de Timiș Petru Ehegartner.

Fuziune între PC şi PLR a avut loc săptămâna trecută. În Timiş, formaţiunea ALDE va avea o conducere unitară, preşedintele filialei senatorul Petru Ehegartner şi Ion Daviţoiu (PC), vicepreşedinte.

Senatorul de Timiş, Petru Ehegartner spune că foştii colegi din PNL nu sunt foarte mulţumiţi de ceea ce se întâmplă în formaţiunea politică din care fac parte. „Relaţionez cu colegi din parlament, foştii colegi de PNL cu care am relaţii foarte bune. Le simt şi le cunosc nemulţumirile din acest moment la poziţia pe care o adoptă în momentul de faţă noul PNL.  Sunt foarte mulţi care nu sunt foarte încântaţi de direcţia pe care a luat-o noul PNL”, a spus Ehegartner.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *