Încep grijile pentru Nicolae Robu. Deputatul PSD, Florin Bîrsășteanu poate candida pentru Primăria Timișoarei

Încep grijile pentru Nicolae Robu. Deputatul PSD, Florin Bîrsășteanu poate candida pentru Primăria Timișoarei

Florică Bîrsășteanu

Deputatul Florin Bîrsășteanu a anunțat joi că va candida pentru funcția de președinte la PSD Timișoara. Doctorul Bîrsășteanu nu exclude nici varianta în care el ar fi candidatul PSD pentru funcția de primar al Timișoarei în 2016. Momentan, Bîrsășteanu este președinte interimar la organizația municipală a PSD.

„Doresc să candidez la funcția de președinte al organizației municipale PSD, dar în anumite coordonate. Vreau să îmi impun și să impun echipei asumarea candidaturii noastre pentru Primăria Timișoara, până la sfârșitul anului”, a declarat deputatul PSD.

Întrebat dacă ar putea fi el candidatul social-democraților la Primăria Timișoarei, Bîrsășteanu nu a exclus deloc această posibilitate.

„Vom face măsurători, iar dacă lucrurile arată un scor cu potențial de creștere și de câștig, evident nu pot exclude o nominalizare a mea. Şansele pe care le are PSD poate nu sunt cele mai dătătoare de speranţe, dar pe fondul imaginii şi realizărilor pe care actuala administraţie le are nu exclud ca partidul nostru să poată avea un candidat cu şanse reale”, a mai spus Florin Bîrsășteanu.