Încep Conferințele Dialog Studenți-Practicieni, la UVT

Încep Conferințele Dialog Studenți-Practicieni, la UVT

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Departamentul de Științe Politice din cadrul UVT este interesat să ofere studenților oportunități de a intra în dialog cu practicieni din diferite domenii de interes. Este o nevoie identificată în cadrul studenților și este extrem de util ca aceștia să aibă posibilitatea de a interacționa nu doar cu teoreticieni, dar și cu practicieni.

Venind în sprijinul nevoilor exprimate de studenți, a fost inițiat la începutul acestui an universitar un nou concept: Conferințele DSP (Dialog Studenți Practicieni), iar primul invitat este Ioan Bucuraș, care va susține un curs practic sâmbătă, 17 noiemrbie, ora 10 în sala 701 – UVT.

Ioan Bucuraș este un atent observator al politicii la nivel european.

În cadrul unicului program de masterat de politici publice și advocacy din România, acesta va suține un curs practic despre corporate public affairs, lobbying și advocacy în Bruxelles. Bucuraș va vorbi despre dinamica afacerilor europene și care sunt actorii care gravitează în jurul instituțiilor europene, atât la nivelul societății civile, cât și în sectorul privat și cum influențează acești actori procesul legislativ și decizional. Care este rolul României în toată această constelație complexă și cum am reușit să ne poziționăm după 12 ani de la aderare?  Evenimentul este organizat de Departamentul de Științe Politice și de  Academia de Advocacy, cu sprijinul Asociației PRO PFC”, a informat UVT – Departamentul de Științe Politice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *