Incendiu puternic la Timișoara

Incendiu puternic la Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Alertă noaptea trecută la Timișoara. Un incendiul puternic a pornit pe strada A. Odobescu. 30 de persoane s-au autoevacuat, acoperișul unei clădiri ce aparține DRDP și mai multe apartamente au fost afectate.

Incendiul a pornit la o anexă de aproximativ 100 mp, iar până la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul s-a propagat la un grup de locuințe învecinat și la acoperișul unei clădiri de birouri care aparține Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. 30 de persoane s-au autoevacuat, o persoană intoxicată cu fum a fost asistată la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului, a ars anexa în întregime, acoperișul clădirii de locuit (aproximativ 40 mp) și fațada clădirii, acoperișul clădirii de birouri pe o suprafață de aproximativ 30 mp și au fost afectate parțial 7 garsoniere. Incendiul a fost limitat la timp pentru a nu se extinde la celelalte apartamente și în interiorul clădirii. S-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și 2 echipaje SMURD, 3 ofițeri și 25 subofițeri”, transmit reprezentanții ISU Timiș.