Încă un pas pentru realizarea viitoarei săli polivalente la Timișoara

Încă un pas pentru realizarea viitoarei săli polivalente la Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
1
Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar anunță că se vor depune documentele pentru a se obține acordul de mediu pentru studiul de prefezabilitate al viitoarei săli polivalente.
Sala Polivalentă a Timișoarei va avea 16.000 de locuri și va fi construită de Compania Națională de Investiții.
O veste bună pentru Timișoara! Astăzi, am primit documentele în vederea depunerii spre a obține acordul de mediu de la Agenția pentru Mediu Timiș pentru studiul de prefezabilitate al Sălii Polivalente care va fi construită de Compania Națională de Investiții în orașul nostru. Așa după cum v-am anunțat în mai multe rânduri, în ultimul an am făcut câteva drumuri la București pentru a depune toate eforturile în vederea prioritizării acestui proiect important pentru noi, pentru sportul timișorean și timișean, pentru viața culturală a orașului. Sper în soluționarea cu celeritate a acestei notificări, iar ceea ce ține de autoritățile județele și locale să nu fie blocat. Este un proiect pentru Timișoara și nu unul personal al vreunor politicieni! E cazul să și construim, avem obligația să lăsăm ceva în urma noastră!“, scrie pe pagina sa de Facebook, Cosmin Tabără Amânar.

1 Comment

  1. Hopa! Pinochio promite studii de prefezabilitate. De ce nu spune data finalizării construcției? Cu demisia pe masă dacă nu se realizează. …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *