Încă un hoț de buzunare din Timișoara, la închisoare. Câți ani va sta după gratii Remus Fercovici

Încă un hoț de buzunare din Timișoara, la închisoare. Câți ani va sta după gratii Remus Fercovici

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
fercovici remus

Încă un hoț de buzunare care își desfășura activitatea în mijloacele de transport în comun din Timișoara a ajuns la închisoare, după celebra Frusina Fercovici. De data aceasta, este vorba de Remus Fercovici, care are de executat o pedeapsă de aproape trei ani. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Cristi Brâncovan, pe Facebook.

Condamnare cu executare! După 20 de ani de libertate, Fercovici Remus se întoarce acolo unde îi este locul, după ce a fost condamnat cu executare, prin meritul unei doamne doctor ce a refuzat să se împace cu el, după un furt din buzunar, în ciuda presiunilor exercitate de grupul de hoți. De curând “scăpase” cu o pedeapsă cu suspendare de 2 ani pentru complicitate la furtul calificat din locuință (faptă din august 2017). Cel mai probabil, prin contopire, o să rezulte o pedeapsă de executat de 2 ani și 8 luni. La cât mai mulți ani, cu executare!“, a scris Cristi Brâncovan, pe rețeaua de socializare.

La mijlocul lunii februarie, Frusina, cea mai cunoscută hoață de buzunare din Timișoara, a fost condamnată la doi ani și două luni de închisoare de către judecătorii din Austria.