Încă două unități de învățământ din Timiș în scenariul roșu din cauza coronavirusului

Încă două unități de învățământ din Timiș în scenariul roșu din cauza coronavirusului

- in Actualitate, Educatie, Locale, Sanatate, Stiri
0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș s-a întrunit, în această dimineață, în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la unele instituții de învățământ din județ. Este vorba despre Liceul Grigore Moisil, clasele IX-XII, după ce trei elevi au fost depistați pozitiv și Școala Gimnazială Bencecu de Sus, unde un cadru didactic a fost depistat cu Covid-19, iar alte 9 cadre didactice sunt în izolare.

Conform hotărârii Comitetului pentru Situații de Urgență, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față la Liceului Teoretic Grigore Moisil din Timișoara, pentru activitatea din sediul de pe str. Ghirlandei nr. 4 cursurile desfășurându-se online (scenariul roșu), începând cu data de 22 septembrie pentru o perioadă de 14 zile.

La fel se întâmplă și la Școala Gimnazială Bencecu de Sus, structură a Școlii Gimnaziale Pișchia, cursurile desfășurându-se online tot începând de astăzi pentru o perioadă de 14 zile.

Totodată a fost aprobată trecerea pe scenariul 2, (scenariul galben, hybrid learning) a Școlii Gimnaziale Parța, începând cu data de 22 septembrie.

În scenariul roșu mai sunt Școala Gimnazială 19 și Liceul Teologic Penticostal Logos.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *