Inaugurari next level… minge adusa cu elicopterul pe un stadion comunal din Timis

Inaugurari next level… minge adusa cu elicopterul pe un stadion comunal din Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Inaugurare liberală cu mare fast duminică, 21 iunie, la Liebling, în plină pandemie. Vorbim de inaugurarea stadionului din localitate, o lucrare de aproape 200.000 de euro. Un asemenea eveniment nu avea cum să nu treacă neobservat, așa că au fost invitați mai marii județului, printre care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, senatorul PNL, Alina Gorghiu, deputatul PNL, Marilen Pirtea și mulți alții.

Inaugurările din Timiș au trecut la un alt nivel. Mingea a fost adusă cu elicopterul care a aterizat exact pe stadionul nou reabilitat și nici șuturile la poartă nu putut să lipsiască. Însă a cam lipsit distanțarea socială, dar la un asemenea eveniment nu avea cum să fie respectată. Se pare că elicopterul a fost pus la dispoziție de Romeo Dunca, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

Localnicii au stat frumos fie în tribună, fie în picioare, pe lângă gard și au “admirat” politicienii, că altceva nu prea aveau ce să facă.

Este adevărat că am participat astăzi (n.r. duminică, 21 iunie) la inaugurarea unei baze sportive în comuna Liebling, la invitația primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, însoțit de câțiva colegi dintre fruntașii PNL Timiș. Eu și colegii am asistat la ceremonialul religios de sfințire, la secvența de discursuri și la venirea unui elicopter care a adus două mingi. Am salutat asistența, respectând toate regulile vremii -asta înseamnă inclusiv nedând mâna cu oamenii, ci explicându-le, politicos, când ei au venit cu mâna întinsă spre mine, că trebuie să respectăm regulile pandemiei, să mă scuze și că promit că revin în vremuri mai bune, inclusiv să joc fotbal pe acel frumos teren. În privința pozei apărute cu mine trăgând la poartă, da, e de astăzi; cu pasiunea mea binecunoscută pentru fotbal, n-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificata de faptul că în poartă era un portar profesionist -Călin Frunza- și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei“, spune primarul Nicolae Robu și președintele PNL Timiș.

Aproape 200.000 de euro au fost investiți în reabilitarea stadionului echipei Atletico Liebling, care joacă în Liga a V-a. Puțin peste 513.000 lei, adică jumătate din sumă, au costat lucrările de reparații la acoperiș și termosistem, tencuiala decorativă, refacerea tribunei cu scaune tricolore, reparațiile la trotuar și împrejmuire. Alți 441.000 de lei s-au dat pe rulourile de gazon, pregătirea solului, sistemul de drenaj pentru suprafața de joc, plasele anticârtiță și sistemul de irigare. Per total, este vorba de aproape 954.000 de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 197.000 de euro.

Sursa foto: Libertatea

BRAVO, NELU MUNTEANU, DESTOINIC PRIMAR LIBERAL AL COMUNEI LIEBLING!Astăzi, am participat la inaugurarea unei baze sportive în comuna Liebling, la invitația Primarului liberal al comunei, Ioan Munteanu, fiind însoțit de câțiva colegi dintre fruntașii PNL Timiș.În privința filmulețului și pozei apărute cu mine trăgând la poartă, confirm că sunt de astăzi. Cu pasiunea mea binecunoscută pentru fotbal, n-am rezistat tentației de a da un gol, tentație amplificată de faptul ca în poartă era un portar profesionist -Călin Frunză- și am executat, în ținuta costum-cravată-pantofi de costum un penalti, reușind să înscriu, plasând mingea în dreapta portarului, la rădăcina barei.Încă o dată: FELICITĂRI, NELU MUNTEANU! FELICITĂRI, COMUNA LIEBLING! CÂT MAI MULTE TERENURI DE SPORT ÎN ȚARA NOASTRĂ!

Publicată de Nicolae Robu pe Duminică, 21 iunie 2020

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *