În Timiș, 182 de elevi 66 de angajați din sistemul de învățământ au coronavirus

În Timiș, 182 de elevi 66 de angajați din sistemul de învățământ au coronavirus

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a transmis că 182 elevi erau confirmați cu coronavirus după 9 zile de la debutul anului școlar. 66 de angajați din sistem sunt confirmați cu COVID, 90% fiind profesori.

 “E o evoluție galopantă, într-o săptămână și câteva zile. În plus 362 elevi sunt în online, datorită unor situații medicale. Copiii au adus documente medicale care le permit activarea în online”, a spus prof. Cosmin Hogea, inspector șef adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Timiș miercuri, 22 septembrie. Aproape 60% dintre cadrele didactice erau vaccinate.

Tot în Timiș, 126 de clase evoluează în online, din cauza unor persoane infectate cu COVID, majoritatea se află în învățământul liceal din Timișoara. Până acum nicio școală nu a trecut în online, fiindcă până vinerea trecută nu a fost nicio localitate din Timișoara rata de infectare de peste 6 la mie. Toate unitățile școlare funcționează în scenariul unu, adică față în față. Vineri, 24 septembrie, se vor decide noile scenarii de activitate a cursurilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *