În sprijinul seniorilor! Redirecționați 3,5% din impozit pentru finalizarea căminului de bătrâni din Giroc

În sprijinul seniorilor! Redirecționați 3,5% din impozit pentru finalizarea căminului de bătrâni din Giroc

- in Locale, Social, Stiri
0

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, vineri, 31 ianuarie, în prezența ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și a primarului comunei Giroc, Ionel Toma.

Fundația ”Speranța pentru Voi” Timișoara face apel la solidaritatea bănățenilor și cere sprijinul în scopul finanțării acestui proiect de suflet, prin redicționarea celor 3,5% din impozitul pe venit în scopul finalizării acestui important obiectiv, foarte necesar seniorilor cu venituri reduse din Timiș.

Solicităm sprijinul în scopul finanțării unui proiect de suflet -construim un locaș pentru persoanele vârstnice, fără venituri sau cu venituri reduse, în apropierea Timișoarei, în comuna Giroc. Am demarat construcția, dar avem nevoie în continuare de finanțare pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv foarte necesar pentru județul Timiș”, spune Rodica Suba, vicepreședintele Fundației ”Speranța pentru Voi” Timișoara.

Fundația” Speranța pentru voi” și-asumat acest proiect social și speră să-l ducă la bun sfârșit și așteaptă ajutorul oamenilor de bună credință care să dirijeze 3,5% din impozitul pe venit, sau procent din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă! Fundația “Speranța pentru Voi” din Timișoara, cu sprijinul extraordinar al Asociației Femeilor Antreprenor din România (AFAR), va gestiona proiectul. ”Vă îndemn pe cei ce doriți să sprijiniți proiectul să o faceți. Mai întâi suntem oameni indiferent de statut social”, este mesajul Fundației “Speranța pentru Voi” din Timișoara și al AFAR.

Cu acest prilej, europarlamentara Maria Grapini, președinta AFAR, a spus: ”Am reușit încă un pas în proiectul Fundației” Speranța pentru Voi”. Acum, câțiva ani în urmă, am avut un vis: să reușesc să conving colegele mele din AFAR să înființăm Fundația “Speranță pentru Voi”, care să aibă un singur scop: construcția unui cămin pentru persoanele în vârstă! Și am convins șapte colege! De câțiva ani ne străduim noi cele șapte dar și toate colegele din AFAR să strângem bani pentru acest proiect. Nu avem toți banii încă dar am decis să începem. Și iată că, vineri 31 ianuarie 2020, am demarat lucrările, iar ÎPSS Ioan a binecuvântat șantierul și locul unde se va înălța căminul. Mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet bun care ne-au ajutat să ajungem în acest punct! Mai avem mult de parcurs până la finalizare, dar eu cred în Dumnezeu și în existența oamenilor generoși! Binecuvântarea IPsS mitropolitul Banatului este pentru noi un semn bun că vom putea termină acest vis și îl vom transformă în realitate. E atât de necesar! Doamne ajută!”.

Contact Rodica Suba: tel: 0726.214.303 sau email: rodicasuba@gmail.com.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *