În prezența ÎPS Ioan, la Mitropolia Banatului a avut loc examenul de licență a studenților de la Teologie

În prezența ÎPS Ioan, la Mitropolia Banatului a avut loc examenul de licență a studenților de la Teologie

- in Educatie, Locale, Stiri
0

În Sala festivă a Centrului eparhial din Timișoara, din cadrul Mitropoliei Banatului, a debutat miercuri, 3 iulie, examenul de licență a celei de-a XXI-a promoții de absolvenți ai Secției de Teologie, din cadrul Facultății de Litere, Istorie și Teologie.

19 de tineri absolvenți au susținut proba scrisă la disciplinele de specialitate, aceasta presupunând evaluarea cunoștințelor dobândite pe parcursul celor patru ani de studii.

Alături de cadrele didactice a fost prezent și Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului.

Examenul s-a desfășurat pe parcursul a două ore, timp în care tinerii teologi au așternut pe hârtie răspunsurile la subiectele alese.

Examenul de licență va continua vineri, 5 iulie, când studenții teologi vor susține, în fața comisiei profesorale de specialitate, lucrarea de licență.

Tot atunci, studenții declarați admiși vor depune, în Paraclisul mitropolitan „Învierea Domnului” din incinta Centrului eparhial, jurământului de credință.