În continuare, mobilizare impresionantă pe șantierul centurii de sud a Timișoarei FOTO

În continuare, mobilizare impresionantă pe șantierul centurii de sud a Timișoarei FOTO

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Se înregistrează în continuare o mobilizare impresionantă pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Săptămâna trecută, activitățile s-au derulat cu circa 500 de muncitori și un număr mediu zilnic de aproximativ 100 de utilaje și echipamente de construcții.

Continuă lucrările de drum (umpluturi, șanțuri, podețe, strat de formă, strat de fundație) și la structuri – la cele 10 pasaje și la cele 2 poduri – de pe traseu. Pentru îmbunătățirea comportării terenului natural și a umpluturilor de pământ au fost mobilizate aproximativ 20 de utilaje specializate și de transport a lianților hidraulici. S-a lucrat 24 de ore din 24 la partea de drum, iar la partea de structuri atâta timp cât a permis lumina naturală”, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

În aceste zile, antreprenorul nu va executa lucrări fiind în săptămâna liberă, urmând a reveni în șantier de lunea viitoare.

Se execută în continuare de către subantreprenorii de specialitate lucrări de relocare a rețelei de apă și a rețelei electrice”, a transmis DRDP Timișoara.

Lucrările sunt realizate de Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL. În total, au mai rămas de finalizat 25,690 kilometri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *