În ce condiții s-a redeschis Piața Iosefin din Timișoara

În ce condiții s-a redeschis Piața Iosefin din Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Piața Iosefin a fost redeschisă, după ce la finalul săptămânii trecute a fost închisă pentru că o comerciantă a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Odată cu redeschiderea pieței au fost luat și noi măsuri de protecție.

O comerciantă a fost a fost depistată pozitiv cu Covid19, iar sâmbătă Piața Iosefin a fost închisă pentru dezinfecție. Conform directorului SC Piețe SA, Ioan Nasleu, șeful de piață care a fost de serviciu în acea perioadă a intrat în autoizolare.

Piața Iosefin este deschisă în program normal, dar au fost luate unele măsuri de protecție în plus față de cele existente și anume: au fost dublate măsurile de pază la nivelul pieței, este dublat spațiul între mese/ între comercianți, intrările și ieșirile din piață se efectuează doar prin tunelul de dezinfectare, iar în interior este permis un număr de maxim 20 de persoane în același timp. De asemenea, având în vedere faptul că o comerciantă a fost depistata pozitiv cu Covid19, șeful de piață care a fost de serviciu în acea perioadă s-a autoizolat la domiciliu. Cu toate măsurile de protecție luate suplimentar, activitatea din piață în acest moment este diminuată, în procent de aproximativ 50%,” Ioan Nasleu, director societate Piețe SA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *