În 1 iulie va pleca prima cursă charter cu turiști! Unde se poate zbura?

În 1 iulie va pleca prima cursă charter cu turiști! Unde se poate zbura?

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0
Matala, Crete, Greek Islands

Cu toate că ne aflăm la jumătatea perioadei estivale, operatorii de turism nu au renunțat la ideea de a organiza, în continuare, curse charter de vacanță cu zbor direct de pe aeroportul Timișoara. Astfel, turiștii care doresc să își petreacă vacanța estivală la malul mării au oportunitatea de a zbura spre o destinație de vacanță, începând din 1 iulie.

Turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Grecia, pot alege să călătorească spre: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească. Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, operarea mult doritei destinații Antalya, spre care sunt programate 3 zboruri săptămânale.

De asemenea, locuitorii din vestul țării pot ajunge la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom, începând din 16 iulie până în 30 august, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

,,Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă, pot alege, în funcție de situația epidemilogică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an”, spune directorul aeroportului, Daniel Idolu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *