IMPRESIONANT Mitropolitul Banatului va lua masa cu oameni săraci din Timişoara, de ziua lui

IMPRESIONANT Mitropolitul Banatului va lua masa cu oameni săraci din Timişoara, de ziua lui

- in Slider, Social
0

Bătrâni şi bolnavi săraci din Timişoara pot lua masa zilnic la o cantină socială care a fost deschisă de Mitropolia Banatului în cartierul Iosefin din oraş. Cantina a fost modernizată în această toamnă, iar mâine va avea loc ceremonia de sfinţire şi de inaugurare a sa, în prezenţa mitropolitului Banatului, Ioan Selejan.

Impresionant este faptul că mitropolitul Banatului a luat decizia de a-şi aniversa ziua de naştere printre oamenii nevoiaşi şi astfel va servi împreună cu ei masa de prânz. Acţiunea are loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 13.00, la Parohia Iosefin, la cantina socială deschisă de mitropolie pentru credincioşii fără posibilităţi materiale, pentru cei vârstnici, fără aparţinători şi bolnavi.

Spaţiul destinat acestei cantine a fost amenajat în urmă cu doisprezece ani, iar în această toamnă a fost extins. Astfel, au fost executate lucrări capitale de renovare şi igienizare, iar cantina a fost dotată cu maşină de gătit performantă, cu frigider, congelator şi cu toate obiectele necesare gătirii şi servirii mesei.

Cu ajutorul voluntarilor din cadrul cantinei sociale a Mitropoliei Banatului, timişorenii săraci nu doar că iau o masă caldă gratuit, dar periodic primesc şi alimente neperisabile, precum zahăr, ulei, făină, orez sau paste făinoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *