Imagini rare cu capre negre în Munții Țarcu Video

Imagini rare cu capre negre în Munții Țarcu Video

Imagini extraordinare cu un ciopor de capre negre au fost surprinse, recent, în Munții Țarcu, într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova.

Șuieratul din fundal, cel mai frecvent sunet auzit la caprele negre, este unul de alarmare a celorlalte exemplare, fiind de regulă urmat de baterea pământului cu piciorul”, a informat Regia Națională a Pădurilor.

Potrivit Romsilva, pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost.

Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, gospodărește circa 25.000 de hectare.

CAPRE NEGRE – MUNTII ȚARCU – OS TEREGOVA – ROMSILVA

Imagini extraordinare cu un ciopor de capre negre în Munții Țarcu, într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova.Filmarea a fost realizată de colegul nostru Petru Stoicănescu.Șuieratul din fundal, cel mai frecvent sunet auzit la caprele negre, este unul de alarmare a celorlalte exemplare, fiind de regulă urmat de baterea pământului cu piciorul.Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova, din cadrul Romsilva – Directia Silvica Caras-Severin, constituie un habitat corespunzător, ce oferă faunei condiții bune de liniște, hrană și adăpost. Direcția Silvică Caraș-Severin administrează o suprafață de circa 350.000 de hectare de păduri prin intermediul a 17 ocoale silvice. Cel amintit mai sus, Ocolul Silvic Teregova, gospodărește circa 25.000 de hectare.Credit video: Petru Stoicănescu, Direcția Silvică Caraș – Severin***** Chamois in a forest managed by Teregova Forest District in Caraș – Severin County, #Romania #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Natură #Forests #Teregova #Caraș #CarașSeverin #chamois #caprenegre

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 3 februarie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *