Imagini incendiare cu una dintre sexy ispitele de la „Insula Iubirii”. Chiar toți fac videochat !?

Imagini incendiare cu una dintre sexy ispitele de la „Insula Iubirii”. Chiar toți fac videochat !?

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Ispitele de la populara emisiune „Insula Iubirii” de pe Antena 1 numai persoane onorabile nu se pot numi. Poate chiar de asemnea caractere este nevoie pe insula din Thailanda. După ce l-a dat de gol pe Sorin, ispita ce rupea site-urile de videochat şi îşi vindea trupul de la 9,99 euro în sus, banatulmeu.ro a intrat în posesia unor alte poze incendiare. Dacă prima oară a fost vorba despre ispita Biancăi de la Sînandrei, de această dată este vorba despre cea care era responsabilă să îl întreţină pe Liviu Gherman – Bianca Pop.

Binca Pop (28 ani) din Ordea nu este nici ea străină de scene XXX contra cost. Bianca face şi ea bani pe videochat. Orădeanca este blocată pe România, dar are în special clienţi italieni. „Monica” este numele de scenă al orădencei ce este ispită la „Insula Iubirii”.

Bianca pe lângă videochat a fost desconspirată în trecut de pagina de Facebook Cancan Oradea că a fost chiar damă de companie. Seducătoarea ispită a negat vehement că ar fi practicat cea mai veche meserie din lume, dar instanţele din Oradea au contrazis-o.

Oficil producătorii de la „Insul Iubirii” sunt acuzaţi de proxenetism şi sechestrare de persoane. Plîngere vine de la cuplul de la Sînandrei, Liviu şi Bianca, ce şi-au testat fidelitatea în Thailanda.

“La emisiunea din Thailanda se duc cupluri să îşi testeze fidelitatea ademenite de ispite. Din punctul meu de vedere aceste ispite nu pot fi însă decât nişte persoane de moravuri uşoare. Ce înseamnă să mergi la un om şi să încerci să îl corupi să te placă şi să se culce cu tine? Multe ispite din Thailanda fac videochat sau sunt dame de companie. Oare să dea aceste ispite în boala dragostei şi să facă sex benevol cu concurenţii? Să fim serioşi… Din punctul meu de vedere ispitele sunt plătitite să facă sex cu candidaţii făcând uz de tot felul de tertipuri. Plata pentru aşa ceva este una dintre laturile infracţinii de proxenetism făcut de ralizatorii emisiunii. Pentru că prostituţia nu mai este infracţiune la ora actuală”, ne-a mai spus avocatul timişorean”, declara pentru banatulmeu.ro Adrian Popescu.

 Nici alte ispite nu au fost mi cuminţi. Deea (Andree Ienciu) a practicat şi ea videochatul, la fel ca şi vedeta masculină din sezoanele trecute – Tomiţă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *