Ilegal non-stop. De 18 ori infractor in ultimele 6 luni

Ilegal non-stop. De 18 ori infractor in ultimele 6 luni

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Secției 4 Timişoara au depistat un tânăr, de 21 de ani, bănuit de conducerea unui autovehicul cu numere false şi fără a deţine permis de conducere. De asemenea, oamenii legii au descoperit că tânărul a comis 18 infracțiuni în ultimele șase luni ale anului.

Vineri, 6 septembrie, polițiștii de la Secția 4 l-au prins pe tânărul de 21 de ani, în timp ce conducea pe strada Polonă din Timişoara o mașină cu numere false.

Când l-au verificat pe tânăr, oamenii legii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere, dar și că a mai comis 18 infracțiuni, cum ar fi: șase de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului) de la mai multe staţii de alimentare din Timişoara, cât şi a comunei Ghiroda, șase de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, șase infracţiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals şi o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.