Iarna își intră în drepturi, în Banat. Vezi prognoza meteo

Iarna își intră în drepturi, în Banat. Vezi prognoza meteo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

La sfârșit de noiembrie, iarna își intră în drepturi în zona de vest a țării. Marți va fi o zi mai călduroasă, apoi temperaturile vor scădea în Banat.

Intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de alternanțe termice importante; astfel vor fi perioade (20-21 noiembrie și 26-29 noiembrie) în care valorile termice vor fi mult mai ridicate decât cele normale, respectiv maxime de 10…14 grade și minime de 2…6 grade, mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi apropiat de cel climatologic specific (temperaturi diurne de 6…8 grade și nocturne de 1…2 grade, în medie). În jurul datei de 23 noiembrie vremea va fi rece, astfel că maximele vor fi de 3…4 grade și minimele de -4…-2 grade”, a transmis Administrația Națională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

Conform meteorologilor, ploi mai frecvente vor fi în perioada 21-22 noiembrie, însă probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere și după data de 26 noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *