Hotii de buzunare fac legea in Piata Traian. Au dac foc la o casa

Hotii de buzunare fac legea in Piata Traian. Au dac foc la o casa

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Situație incredibilă în zona Traian, aseară. Niște hoți de buzunare, care locuiesc într-o clădire a Primăriei Timișoara, au dat foc imobilului, nemulțumiți că au primit ordin de evacuare a apartamentului.

25 de pompieri, cu patru autospeciale și o autoscară, s-au luptat timp de peste două ore cu flăcările, iar în această dimineață, în urma cercetărilor, s-a stabilit că “folosirea intenționată a sursei de aprindere” a fost cauza incendiului.

De altfel, și polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Astăzi, Cristi Brâncovan i-a solicitat primarului Nicolae Robu să ia măsuri împotriva “grupurilor infracționale” din zona Traian.

Incendiul de aseară din zona Piața Traian a fost provocat intenționat de niște hoți ce urmau să fie evacuați dintr-un apartament al imobilului Primăriei de pe str. Dacilor 19. La o astfel de acțiune de intimidare trebuie răspuns printr-o determinare inzecită de a face ordine în acea zonă istorică ce în prezent e controlată de grupurile infracționale. Dacă primarul Robu îi evacuează pe toți o să aibă votul meu! Dar dacă se sperie, atunci îl sfătuiesc să își introducă dosarul de pensionare și o să-și trăiască viața în aceeași liniște si uitare de care are acum parte Ciuhandu, alt primar ce părea de neînlocuit, primar ce a umplut Piața Traian de respectivele grupuri infracționale“, a scris Crisi Brâncovan, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *