Hoți de mici. Au furat nu mai puțin de șapte mopeduri din Timișoara și Șag

Hoți de mici. Au furat nu mai puțin de șapte mopeduri din Timișoara și Șag

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii de la Secției 3 au identificat și prins doi minori care au furat nu mai puțin de șapte mopeduri din Timișoara și Șag. Mopedurile au fost recuperate.

Polițiștii  Secției 3 Urbane Timișoara și Secției 4 Rurale Peciu Nou au primit marți și miercuri trei sesizări ce vizau furtul a trei mopeduri de pe raza de competență a celor două secții. Miercuri, 13 iulie, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 3 Timișoara au fost identificați doi minori, de 14 și 15 ani, care erau bănuiți de furtul celor rei mopeduri.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au recuperat cele 3 mopeduri, dar au mai găsit încă paru, furate din Timișoara și Șag. Acestea au fost ascunse în diferite locații din Timișoara și Giarmata. Totodată, polițiștii au recuperat mai multe bunuri provenite din furturi și uneltele folosite la tăiere sistemelor de asigurare ale mopedurilor.

Mopedurile erau furate din parcări, de pe stradă sau din fața imobilelor de domiciliu, în special pe timp de noapte.

În aceste cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în continuare organele de poliție procedând la stabilirea întregii activități infracționale a celor doi minori și stabilirea tuturor persoanelor care au fost implicate în comiterea faptelor“, spune reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *