Hoți de îmbrăcăminte și de unelte de grădină, prinși de polițiștii locali

Hoți de îmbrăcăminte și de unelte de grădină, prinși de polițiștii locali

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali aflați în patrulare în acest sfârșit de săptămână au depistat și predat polițiștilor de la secțiile de poliție suspecții în două cazuri de furt.

Primul din acestea a fost semnalat vineri, pe str. Constantin Brâncoveanu, unde patrula de polițiști locali aflată în zonă a fost sesizată de vânzătoarea unui magazin cu articole de îmbrăcăminte că un grup de persoane i-a sustras mai multe obiecte de pe stand. În baza descrierilor, polițiștii locali au trecut la verificări în zonă și i-au găsit repede pe tinerii de 21 și 31 de ani din Timișoara, asupra cărora au fost depistate bunurile semnalate ca fiind sustrase. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 3.

Un alt caz a avut loc sâmbătă, când s-a semnalat sustragerea mai multor unelte de grădinărit dintr-o curte situată pe str. Martir Claudiu Vârcuș. Patrula de polițiști locali aflată în zonă a observat un bărbat care fugea pe stradă, în apropierea locației semnalate, au reușit prinderea bărbatului de 36 de ani, din Moravița. Bărbatul a recunoscut că a sustras bunurile respective. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.