Hoață de buzunare, prinsă după ce a furat 150 de lei de la o bătrână din Timișoara

Hoață de buzunare, prinsă după ce a furat 150 de lei de la o bătrână din Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

O hoață de buzunare a reușit să fure toți banii pe care o bătrână îi avea în buzunar, însă nu s-a bucurat prea mult de ei.

Incidentul a avut loc miercuri, 24 octombrie, în Piața 700, în zona stației de tramvai. Hoața, o tânără de 24 de ani, a reușit să fure suma de bani în timp ce bătrâna, însoțită de nepoțelul de cinci ani, încerca să urce în tramvaiul care circula pe linia 4.

Hoața de buzunare a fost observată de mai mulți tineri care au început să strige. Imediat polițiștii locali au intervenit și au reținut-o pe tânără. Aceasta este din Timișoara, fiind cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare.

Cea în cauză, împreună cu suma de bani, de aproximativ 150 lei, a fost predată pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 1. Polițiștii locali desfășoară permanent patrulări pe mijloacele de transport în comun, atât în mod individual, dar și periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare și poșete, precum și a altor fapte precum tulburarea liniștii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea în mod repetat la mila publicului, aruncarea de deșeuri în mijloacele de transport“, a informat Poliția Locală Timișoara.